Anna Solowska

Mijn naam is Anna Solowska, geboren in 1978 en ik woon in Utrecht. Ik ben psycholoog en hypnotherapeut en ik voer mijn praktijk in Utrecht.

In mijn praktijk staat de cliënt centraal. Iedere persoon is uniek en heeft een persoonlijke benadering nodig. Jouw persoonlijke behoefte staat altijd centraal in de therapie. Geen protocollen, maar samen kijken naar wat bij jou past.

Wat heb jij nodig om weer te gaan stralen en plezier te hebben in je leven?

Laten we er samen voor zorgen dat jij weer plezier, vreugde en rust kan ervaren in je leven.

Bij Praktijk Sol kun je terecht met diverse klachten (zie hier), en daarnaast ben ik gespecialiseerd in begeleiding bij burn-out en auto-immuun ziekten. Een aantal jaar geleden ben ik zelf door een burn-out gegaan en er weer sterker uitgekomen. Daarnaast heb ik een auto-immuun ziekte waarin ik de nodige hobbels heb overwonnen. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe ik je kan helpen en ondersteunen in je eigen (genezing)proces.

Voor meer informatie over de behandeling, klik hier.

Als persoon heb ik altijd interesse gehad in de mens en wat de mens beweegt. Wat maakt dat je bepaalde keuzes maakt? Welke redenen en gevoelens liggen daarachter? Het is dan ook een logische keuze voor me geweest om psychologie te gaan studeren (Universiteit Utrecht). Na het afronden van de opleiding wilde ik meer verdieping als therapeut. Dit vond ik bij Academie Hypnos, waar ik de opleiding hypnotherapie en psychosociale therapie heb afgerond in 2019. Meer info over mijn opleidingen vind je hier.
In mijn vrije tijd lees ik graag, wandel en fiets ik veel, ik doe aan yoga en hou van dansen.